Следвайте Гласове в ТелеграмСоциалната медия X“, която е собственост на Илон

...
Следвайте Гласове в ТелеграмСоциалната медия X“, която е собственост на Илон
Коментари Харесай

Мъск премахна заглавията от статиите в X

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Социалната медия „ X “, която е благосъстоятелност на Илон Мъск, отстрани заглавията от новинарските публикации, споделени от потребителите. Много е евентуално с тези си дейности Мъск още повече да утежни връзките си с медийните групи.

Магнатът още по-рано разгласи, че се бори против " наследените медии " като упорства, че „ X “ е по-добър източник на информация. Въпреки това най-малко публично той съобщи, че повода за смяната е " естетическа ". Сега новините и другите връзки се появяват единствено като фотоси без съпътстващ текст.

Мъск пое Twitter предходната година в договорка за 44 милиарда $ и от този момент го преименува на „ X “, уволни хиляди чиновници и си навлече рецензии, че е разрешил на неразрешени теоретици на конспирацията и екстремисти да се върнат в платформата, което е предиздвикало рекламодателите да избягат.

Той също по този начин забрани - и възвърне на работа - разнообразни публицисти от водещи медии, в това число Washington Post и CNN, написа БГНЕС. " Вече съвсем не чета наследени вести ", написа Мъск на 3 октомври. " Какъв е смисълът да се четат 1000 думи за нещо, което към този момент е оповестено в „ X “ преди няколко дни? "

Инфо: actualno.com

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР